Blog

Latest Industry News

mild hibrid

Automobilele mild hibrid au o baterie ceva mai mare decât mașinile normale. S-ar putea să nu pară foarte interesant, dar capacitatea electrică suplimentară poate furniza suficientă energie pentru a alimenta un mic motor electric care suplimentează puterea motorului când accelerăm.

Această asistență minoră ajută la reducerea stresului pe motorul pe benzină sau diesel, reducând astfel cantitatea de combustibil pe care o arde și îmbunătățind eficiența. Acest lucru duce la o economie mai bună de combustibil – ceea ce înseamnă că facturile dvs. de combustibil sunt puțin mai mici decât ar fi altfel – și obțineți emisii de CO2 mai mici din evacuare.

Cele mai bune sisteme permit, de asemenea, oprirea motorului pentru perioade scurte în timp ce mașina circulă cu o viteză constantă, îmbunătățind în continuare eficiența.

ce inseamna mild hibrid

Mașinile hibride ușoare au de obicei [...]

Este posibil să fiți conștienți de modele hibride populare precum Toyota Prius, Corolla și Yaris, care toate combină un motor pe benzină, un motor electric mic și o baterie mică care asistă motorul. Acest lucru permite funcționarea pur-electrică la viteză redusă pe distanțe foarte mici, fără a utiliza combustibil. Hibrizii conectabili permit parcurgerea unei distanțe mai mari doar cu electricitate – în prezent, între aproximativ 25-50 de mile, în funcție de model.

Un hibrid plug-in are o baterie mult mai mare, care poate fi încărcată printr-un încărcător public, o cutie de perete de acasă sau o priză pentru priză internă. Odată încărcate complet, călătoriile pe care le puteți efectua în modul EV pur sunt mult mai lungi, înainte ca motorul alimentat cu combustibil să pornească pentru a ajuta la alimentarea mașinii.

La fel ca majoritatea hibrizilor, un hibrid plug-in poate funcționa folosind doar energie electrică, doar motoarele convenționale sau o combinație a ambelor, oferind putere [...]

umidificator difuzor arome

Pentru mulți dintre noi, umidificatoarele și bolile merg mână în mână. Simtiti o raceala, tuse sau gripa venind? Instinctiv, vă luați umidificatorul din depozit, dați-l curat rapid și puneți-l în patul dvs., apoi sperați pentru cele mai bune.

În plus față de Organizația Mondială a Sănătății, experți precum dr. Arfa Babaknia, medicul de familie și directorul medical al MemorialCare Medical Group din Fountain Valley, California, sugerează că nici aburul, nici umidificatorul de ceață rece nu sunt încurajați să gestioneze o răceală sau o tuse.

Beneficiile utilizării unui difuzor aromaterapie umidificator

„Există o lipsă de date care să susțină efectul umidificatorului rece sau de abur și, de asemenea, preocupările legate de modul corect de utilizare (complicații cum ar fi riscul de arsură și, în cazul în care pacientul suferă de astm, dezvoltarea bronhospasmului)”, spune Babaknia.

Asta nu înseamnă că ar trebui să te arunci pe tine. De fapt, există multe avantaje de utilizare a unui umidificator. [...]

difuzor arome auto

Ultima fitza in domeniul odorizantelor de masina este difuzorul de arome si uleiuri esentiale conectat la bricheta. Avand si functie de umidificare a aerului, aparatul este foarte util si iarna, cand caldura este setata pe maximum si aerul este uscat.

Utilizand un difuzor auto cu ultrasunete veti avea intotdeauna esenta preferata la indemana, facand economii consistente la odorizantele auto. O sticla de 10ml de ulei esential costa intre 4 lei si 15 lei, in functie de aroma aleasa, iar pentru o sesiune de difuzare sunt necesare doar 2 picaturi din acest ulei, ceea ce inseamna ca o sticluta va fi utilizata pentru foarte mult timp pana la golire.

difuzor arome auto

Umidificarea aerului ajuta si la purificarea acestuia, praful din atmosfera fiind adunat de vaporii de apa.

Gasiti aici mai multe despre difuzoarele de aromaterapie.

camera-video-auto

Materialele video captate cu camere video auto si postate pe youtube sunt foarte interesante si deseori te inspaimanta pericolele de care acestea te fac constient. Este o jungla pe strazi, soferii nu mai au rabdare, sunt nervosi, iar aceste neajunsuri se transforma intr-un comportament agresiv: depasiri la mustata, frane bruste, viteza, caxoane etc.

Oferta de camere video pentru masina este extrem de variata, acest accesoriu devenind la moda pentru multi dintre participantii la trafic, mai ales soferii profesionisti care pot intalni in viata de zi cu zi nenumarate momente numai bune de inregistrat pe camera si ulterior de pus pe internet sau de folosit in incidentele care ajung la politia rutiera. Vorbim aici despre camere duble care pot capta imagini din sensul de mers (un obiectiv in directia de mers) si unul inspre inapoi, captand atat comportamentul ocupantilor autoturismului, cat si imaginile din spatele masinii prin luneta acesteia si chiar prin geamurile laterale din spate, [...]

stergatoare auto parbriz

Schimbarea unor stergatoare auto de parbriz ar trebui sa intample cu o frecventa medie de aproximativ 2 ani, pentru a beneficia de performanta in stergerea parbrizului. Dupa aceasta perioada cauciucul din care sunt fabricate aceste accesorii cedeaza, rupandu-se in fasii sau in cel mai bun caz isi pierde proprietatile de elasticitate si incep sa scartaie si sa isi piarda linia perfecta de stergere, lasand urme enervante pe parbriz.

Specificatii stergatoare auto parbriz

Desigur ca sunteti deja la curent cu detaliile importante la acest tip de accesoriu auto, dar voi incerca totusi sa le enumer in continuare pentru cei care nu stiu totul.

Stergatoarele sunt de mai multe dimensiuni, in functie de modelul masinii, de fapt de dimensiunea parbrizului si trebuie sa cititi cu atentie daca se potrivesc tipului dumneavoastra de autoturism, altfel riscati sa fie prea scurte si ineficiente sau prea lungi si sa incalete marginile parbrizului.

Pentru capitolul silentiozitate, este important ca acestea sa [...]

    Back to top