kendama

Kendama Jucaria Fascinanta

Imi este destul de dificil sa inteleg cum reuseste o jucarie banala cum este kendama sa acapareze fascinatia si atentia copiilor. Smartphone-ul si tableta au fost parasite, copiii se intrec si isi masoara talentele si indemanarea in manevre si jonglerii complexe realizate cu jucaria din lemn.

Formata din 2 elemente din lemn si o sfoara care le leaga pe acestea una de celalata, kendama este una dintre cele mai simple jucarii pe care piata le poate oferi. Pe partea de sortimente insa, exista foarte multe modele, atat ca si dimensiuni, cat si colorit si modele pictate pe acestea.

kendama de vanzare

Elemente componente ale Kendama

Componenta principala este ken-ul, adica ciocanelul prevazut la capete cu cupe de dimensiuni diferite. Bila este denumita Tama si trebuie sa fie prinsa in cele 3 cupe ale ken-ului in diverse manevre care mai de care mai dificile.

Sfoara are misiunea de a tine tama legata de ken pentru ca aceasta sa nu se piarda in cazul unei manevre nereusite.

In materie de dimensiuni, exista modele de 12 cm, de 16, 18 si pana la 25 cm, denumite jumbo. Cele de 18 cm insa sunt cele mai cautate, avand dimensiunea potrivita pentru o manevrare sigura la orice varsta.

Exista la vanzare chiar si kendama de dimenisuni foarte mici 4-5 cm, tip breloc, dar acestea au numai rol promotional si nu pot fi utilizate la joaca.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>